Hjem > Koluda.com > En weekend jeg ellers havde set frem til

En weekend jeg ellers havde set frem til

Efter lange dage hel ugen, havde jeg ellers set frem til weekenden, havde ikke set Stella siden i mandags, pga. lange arbejdsdage hele ugen.

Så har ikke været hjemme hele ugen før mellem 21.30 – 22.00, så glædende mig meget til weekenden, det blev der dog ændret på fredag morgen.

Har siden i tirsdags haft en smule betændelse i knæet på venstre ben, ikke mere end normalt, så jeg prikkede bare hul på såret, og regnede med at så forsvandt det nok igen, torsdag var det dog rimelig slemt, så der kunne jeg næsten ikke lægge på knæet da vi var nede og lægge pap på et tag i Dragør, torsdag blev ligesom resten af ugen en lang dag, så direkte hjem og i seng, for at starte fredag morgen kl.5 fra Slagelse men kunne dårligt stå på benet fredag morgen, dagen var dog planlagt med lidt arbejde i Sønderborg for en tidligere kunde, samt besigtigelse på vej hjem ved Odense, så som fredag blev en lige så lang dag som resten af ugen, betændelse fra knæet havde dog nu bredt sig til hele benet under knæet, og smerterne havde tiltaget væsentligt siden fredag morgen, så måtte ringe til lægevagten og få en tid hos lægevagten på Slagelse sygehus.

Lægen spurgte selvfølgelig hvorfor jeg ikke havde holdt mig hjemme nu den var galt med knæet, og forklarede at det måske ikke var godt at arbejde på tag med dårligt knæ, men ligefrem at kravle rundt på et knæ med betændelse i, ikke er særligt smart, og nu var skyld i at betændelsen havde bredt sig i benet, har spurgte også om jeg havde tænkt mig at holde efterårs ferie, og hurtigt forklarede at jeg ikke lignede en der havde planer om dette, specielt ikke når jeg først har tid efter kl.21 en fredag aften til at komme til lægen, med et knæ der har været betændelse i hele ugen, det blev til en hurtig snak om hvad jeg lavede, og en snak om hvorfor lægens tag ikke havde holdt så længe, ja utroligt nok så røg snakken hurtigt over på mit område, frem for omkring mit knæ, mens han skrev rapport og lavede en recept til pencilen og dicilien, bare for at være sikker på at jeg ikke står med endnu en omgang med stafylokokker.

Så var den weekend ligesom ødelagt, skulle holde benet oppe, og holde mig så meget som muligt med benet oppe, var dog ikke et problem, da jeg hele lørdagen mere eller mindre sov, da jeg fik feber og kvalme allerede om formiddagen, så lørdagen blev sovet væg i sengen og foran fjernsynet, dagen i dag har ikke været mere produktiv, et par minutter oprejst er nok til at jeg kan mærke det trykker i knæet, så har været lidt fjernsyn her i stuen med Stella, heldigvis ikke med feber som i går, men stadig med kvalme og tung i hovedet, så har alligevel sovet det meste af formiddagen og eftermiddagen væk.

Knæet er stadig dobbelt så stort, og skinnebenet stadig hævet, rødt og føles nærmest som om det er forbrandt, så jeg kommer til at holde mig flere dage herhjemme, uden at kan lave noget videre, da benet skal holdes oppe hele tiden.

Håber dog at pencilenen begynder at virke i morgen, så jeg kan se det går den rette vej, da jeg ellers skal kontakte lægen igen.

Alt sammen pga. en lille betændt sår på knæet, utroligt hvor slemt det kan blive i løbet af et par dage, og totalt ødelægge en weekend man ellers havde set frem til hele ugen…..:(

Categories: Koluda.com Tags:
  1. Ingen kommentarer endnu.
  1. Ingen Trackbacks endnu.