Hjem > Koluda.com > Hovedstadens entreprise APS

Hovedstadens entreprise APS

Bliver du kontaktet af nedenstående fra Hovedstadens entreprise APS, der vil have udført arbejde, så sørg for at få betalingen upfront, manden render fra regningen, og reagere ikke på rykker eller Emails.

Hovedstadens Entreprise ApS 

Danni Raja

Adm. direktør

Den dårlige betalers hjemmeside…

Kan godt være han er smart og kører i Porche Cheyenne, men han skulle måske hellere kører i en mindre dyr bil, også sørge for at betale håndværkere han har bestilt til at udføre arbejde for ham.

Vi har udført tagdækning for manden på garagebygning inde på Sankt Annæ´s plads, samt forskellet en væg med tegl, og lavet en mindre tegltag hen over et skur ved siden af om tagpaptag også, men manden har siden ikke være til at komme i kontakt med, og kan forstå at han andre steder også har rendt fra regningen, så er vist et generelt problemer med Hovedstadens Entreprise APS.

Mit råd hold jer væk fra Danni Raja og Hovedstadens Entreprise ApS, uanset om i er kunder eller underentreprenører, jeg har lige så lidt tillid til deres evner til at udføre håndværk i rimelig kvalitet nemlig, se feks. også deres anmeldelser på anmeld håndværker, eller google virksomheden inden i indgår en aftale med Hovedstadens Entreprise Aps fra Kålagervej 17 København S

Den dårlige betalers hjemmeside på Anmeld håndværker…

Vil de gerne have denne “advarsel” til andre fjernet, så kan de starte med at betale deres regninger hertil…!!!

Categories: Koluda.com Tags:
  1. 6 juli, 2015 på 14:39 | #1

    Nej, han betalte aldrig hvad han skyldte.

Comment pages
1 2 1079
  1. 9 oktober, 2011 på 10:02 | #1