Hjem > Koluda.com > Også gik MAX bank også ned….

Også gik MAX bank også ned….

Som flere ved har undertegnet MAX bank til stor fortrydelse, det var det et tvunget valg, da jeg var kunde hos Skælskør bank.

At de nu er gået konkurs var jo kun et spørgsmål om tid, den måde de driver den bank på, kan ingen overleve på, heller ikke en grådig bank som MAX bank.

Selvom jeg burde have ondt af alle dem der nu står og mister deres arbejde, har jeg faktisk svært ved at skjule min glæde over denne nyhed, Max bank har været mig en stor plage det sidste ½ år, og nu er der måske en mulighed for at jeg slipper for den plage, også alligevel ikke, hvis Finansiel Stabilitet lader de samme personer fortsætte deres gøremål i banken.

Jeg er sindssygt træt af deres trusler og afpressende krav, og forventer at dette fortsætter de samme personer for lov at fortsætte i banken, de har på ingen måde noget positivt til tilføje i forbindelse med mit samarbejde i banken, og håber virkelige disse personer ikke for lov at fortsætte som de kører det i dag.

En ting er i hvert fald sikkert, og det er at Stella´s konto skal flyttes over til Nordea Bank så hurtigt som muligt, og at jeg vil arrangere dette allerede mandag morgen, derudover vil jeg overveje hvordan mine eller firmaets muligheder er for at komme videre fra Max bank på en eller anden måde, firmaet er stadig plaget af både dårlige betalere +400.000,-, og at undertegnet lå syg i 3 måneder, hvor firmaet mere eller mindre ikke havde noget omsætning, men stadig udgifter til bla. forsikringer, biler, telefoner og de ansattes løn, så kostede firmaet 1/4 del af årets omsætning, dette har selvfølgelig gjort at et bankskifte ikke sådan lige var muligt.

Alt i alt er jeg dog glad over at Max bank har måtte bukke under, også selvom jeg har tabt penge i da jeg er auktioner, i form af Skælskør bank aktiere der blev konventeret til Max bank, så må vi bare se hvordan vi kommer videre herfra…. jeg ser det i hvert fald for en mulighed for en lysere fremtid, hvis jeg i denne ikke skal plages af samme Max bank ansatte.

Categories: Koluda.com Tags: , ,
  1. Ingen kommentarer endnu.
  1. Ingen Trackbacks endnu.