Hjem > Koluda.com > Så blev der bestilt gulv til 1.salen

Så blev der bestilt gulv til 1.salen

Det er lidt svært at få Stella op om morgenen, hun bliver jo også forstyrret flere gange af hendes lillebror om natten, så er hun lidt træt om morgenen, og ikke til at få ud af sengen.

Derfor har vi nu bestilt gulvet til 1.salen så vi kan få lavet værelserne klar der oppe, og kan tage 1.salen i brug nu.

Gulvet blev en Haro Ask arctic hvid, Haro laver utroligt flotte gulve i god kvalitet, og efter vi havde købt en smule hvid mat lakk Ask fra Scanfloor light hos XL byg, besluttede jeg at dette skulle der ikke lægges på hele 1.salen, det er simpelthen for mørkt til de store rum, og væsentligt mere rød – brunt kerneved end det tarkett jeg lagde i soveværelset.

Niels fra Optimera kom med en god pris på Haro gulvet, som er væsentligt lysere og bedre kvalitet, og matcher Tarkett gulvet i soveværelset meget bedre, så det blev nu gulv fra Haro til resten af 1.salen, trægulvet skulle komme her på tirsdag efter en mellemlanding fra tyskland, så håber jeg bare ryggen er klar til det, har gået i 14 dage nu, men ondt i ryggen, også selvom jeg har været forbi kiropraktor huset hele 3 gange de sidste 14 dage, men er forhåbentligt ved at foretage sig nu, så soveværelset og Stella´s værelse kan tages i brug her inden for et par uger.

Så kan mig og Heidi måske også komme til at se lidt fjernsyn igen, frem for tegnefilm og Wii spil, som det meste af tiden går med, når først hun er kommet hjem fra skolen, og til hun går i seng.

Så skal vi bare have fundet nogle møbler til hendes værelse, bliver sikkert ikke så nemt, da hun bare hun skal købe legetøj for 50,- kan bruge flere timer, så håber at hun nemmere kan beslutte sig om valget af nogle møbler.

Categories: Koluda.com Tags:
  1. Ingen kommentarer endnu.
  1. Ingen Trackbacks endnu.