Hjem > Koluda.com > Så blev det efterår igen….

Så blev det efterår igen….

Også blev det atter igen efterår, dvs. vi skal til at vende os til blæsten og regnen igen.

Det kunne godt mærkes her til morgen, hvor fyret var løbet tør for piller i nat, der var ikke helt samme temperatur, som man ellers har vendt sig til igennem det sidste ½ år.

Her i huset betyder at der lige skal skrues op for varmen i hele huset, så Sander ikke kommer til at fryse, og må hellere få fyldt fyret godt op med piller, så man ikke igen står op om morgenen til et koldt hus.

Også er det også ved at være sidste gang græsset skal slåes i haven.

Det betyder også flere regnvejrsdage hvor vi ikke rigtigt kan lave tagarbejde, og har vi ikke andet at lave, så får jeg sikkert lavet 1.salen helt færdigt her i løbet af efteråret, vil både Stella og Heidi sikkert sætte stor pris på, Stella har tegnet sit værelse med hvordan det skal indrettes med seng, skrivebord, reol og fjernsyn, samt hylder til alt hendes legetøj, så hun er klar til at flytte ind.

Så virker endnu engang som om det bare er undertegnet den hænger på, med at få de sidste ting klaret, som lagt de nye trægulve fra Haro som er ankommet, og montere døre, lister og paneler, og få ordnet den sidste smule maler arbejde, der skal dog også monteres radiatorer deroppe, så vi kan holde varmen, så må jeg også få set på snart, inden temperaturen bliver alt for lav deroppe.

Categories: Koluda.com Tags:
  1. 9 oktober, 2011 på 11:56 | #1
  2. 9 oktober, 2011 på 13:47 | #2

    Hej Ib

    Var lige i Kalundborg og sætte en zinktagrende op, er dog lige kommet ind af døren igen, så linket er hermed rettet, takker for oplysningen…:)

  1. Ingen Trackbacks endnu.